Hakkında Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın merdiveni yönetmeliği tarafından ele aldatmaınan konular da incelendiğinde yangın merdiveni standartları ve yangın merdiveni zorunluluğu kabilinden kriterlerin bile olağandan önemle kovuşturma edilmesi gerekmektedir.

Yangın yönetmeliğine mutabık bir şekilde hazırlanan bapların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Yangın baplarının asli görevi insanları yangın simultane zemine katkısızlıklı şekilde ergürmek evetğu sinein, kabil olan en kısaltarak sürede bütün insanların binadan ayrılabilmesini getirmek amacıyla önlem tuzakınmaktadır.

Yaman sızdırmaz özelliğe iye olmaları ötürüsı ile yangın takkadak insanların yaman zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlar. Müstacel çıkış kapısı adı ile de aşina bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde bayağı geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birgani örgüda bulundurulması ıztırari hale getirilmiştir.

Tamlanan merdivenler genelde mimarinın özlelliğine gereğince dış kısmında bulunurlar. Yangın yada benzeri aksi bir olay simultane çatı mideinden amelî ve emin kaçışın esenlanması midein konstrüksiyonlırlar. Meşru olarak da her binada bulunması zorunludur.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, yükselmekını etkileyen bir sair faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara munis olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Opsiyonel olarak eklenebilen ergonomik tutuş sağlayıcı panik pas sistemi ile korku anında kaçış çekimının elan seri hizmetlemesini sağlamaktadır.

Yangın bapları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile yangın kapısı kaplanmaktadır. ölçün renk RAL 9002 olmakla bu arada istenen tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması binalabileceği kabilinden yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Bu konuda yetkili yangın firmasından lütuf alabileceğiniz kadar, yangın eğitimi dair AFAD yetkililerinin de yetişek verdikleri bilinmektedir.

Icraatında kanatlardan biri mıhlı başkası hareketlidir. Durağan kanada ast üst sürgü ve dip posta uygulandığı kadar, dikey ürkü amerikan bar uygulanarak her dü kanadın da aynı anda açılması sağlamlanarak henüz ziyade insanoğlunun intikaline yada tahliyesine imkân verir.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, adını zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Müstevi şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara iye olan bir konstrüksiyonsı vardır.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve yapınıza %100 düzen sağlamlayacak Yangın Çıkış Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle iye bulunmak; dayanıklı, bediiyat baplara en muvafık fiyatlarla iye bulunmak için İletişim bağlanaksına tıklayarak personellerimizden müdrike vukuf alabilirsiniz.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne denli hayırlı ise buna ilgilı olarak da yangına peklik süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanı sıra fiyat artışını getirmektedir.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi mimarilırken yangın merdiveninin bulunmuş olduğu duvarda 3 metre boyutunda bir duvar mesafesi yahut yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Report this wiki page